Elaine Boen

ma di wo do vr za zo
ochtend
namiddag
avond

Ik ben Elaine, gehuwd met Roel en samen hebben we twee fantastische dochters en een super enthousiaste hond Gust.

Ik hou van kinderen en geloof sterk in een nog mooiere wereld als we de kinderen kunnen ondersteunen in het op zoek gaan naar zichzelf.

Iedereen is wie hij/zij is en dat is oké!

De Pastorij

Ik ken Karen al een hele periode. Ze gaf me het vertrouwen om mijn droom te durven realiseren. Zelf hoogsensitief zijn, met twee dochters die op hun eigen unieke manier hoogsensitief zijn, heeft me veel inzicht en ervaring gegeven om met deze eigenschap om te gaan. Ik wil deze ervaring dan ook heel graag delen door hoogsensitieve kinderen en jongeren te begeleiden. Zo leren deze kinderen hun eigenschap te gebruiken als talent. Naast deze begeleiding geef ik ook kinder-, tiener- en ouder-kindyoga.

Kinderyoga

Tijdens kinderyoga worden kinderen en jongeren op een speelse manier uitgenodigd om even te ontsnappen aan de drukte om hen heen en terug ontspannen en rustig te worden.

Het helpt hen om opnieuw verbonden te raken met zichzelf, terug bewust te worden van hun lichaam. Het laat kinderen ervaren dat ze mogen zijn wie ze zijn en zo ontdekken ze hoe mooi ze wel zijn!

Begeleiding van (hoog)sensitieve kinderen en jongeren

Elke begeleiding bestaat uit zeven bijeenkomsten. Tijdens deze zeven sessies bouwt je kind iets in zichzelf op: eigenwaarde, zelfvertrouwen, vertrouwen in de omgeving en gebeurtenissen.

Ze zijn bovendien goed voor elk kind omdat eigenlijk alles aan bod komt: positief zelfbeeld, stressreductie, emotieregulering en herkenning van het eigen gedrag en karakter.

Opleiding

Ik volgde de 'Gevorderde Kinderyoga opleiding' te El Sole en ben bevoegd om kinder-, tiener- en ouder-kindyoga aan te bieden.

Om hoogsensitieve kinderen en jongeren te begeleiden volgde ik de beroepsopleiding van Sensikids coaching.