Linda De Boey

ma di wo do vr za zo
ochtend
namiddag
avond

Al vanop heel jonge leeftijd was ik gefascineerd door aromatische planten en las ik elk boek dat hierover te vinden was.

Meer dan 35 jaar geleden kwam ik in Frankrijk, via een apotheker, in contact met de aromatherapie. Hij legde me met veel enthousiasme de beginselen ervan uit. Ook overtuigde hij me om me er verder in te verdiepen.

Zo kwam ik terecht bij Veerle Waterschoot en Annette Muylaert. Door hen raakte ik meer een meer overtuigd van de waarde en het nut van de aromatherapie.

Bij Veerle Waterschoot volgde ik ook aanvullende opleidingen hydrolaten, een zachte en doeltreffende vorm van aromatherapie die je gemakkelijk in het dagelijkse leven kan integreren.

Etherische oliën en hydrolaten kunnen op een natuurlijke en holistische manier helpen om je gezondheid te optimaliseren. Ze zijn ook waardevol in de keuken, in de cosmetica en voor de hygiëne.

Opleiding

  • Het mysterie van geuren, integrale aromatherapie niveau 1 en 2
  • Integrale aromatherapie en hydrolaten
  • Aromatherapie-coaching voor zorgverleners
  • Jaaropleiding aromatherapie bij Annette Muylaert

Daarnaast volgde ik nog tal van andere cursussen en workshops, zoals celzoutherapie bij het Instituut voor Celzoutherapie volgens Dr. Schussler, orthomoleculaire voeding bij het Faché-instituut enz…