Linda Jacobs

ma di wo do vr za zo
ochtend
namiddag
avond

Na een aantal jaren in het bedrijfsleven kwam ik op het pad van reflexologie, holistische therapieën en bewustwordingsprocessen die de levenskracht ondersteunen en het evenwicht herstellen.

Ik werk sinds 2006 als zelfstandig reflexoloog en geef sinds 2010 ook opleidingen aan reflexologen in spe, zowel initiaties als gevorderde cursussen.

Opleiding

Zelf volgde ik talrijke opleidingen en bijscholingen over reflexologie, massage- en ontspanningstechnieken en bewustzijnsontwikkeling. Hierbij zijn ademreflexologie en zwangerschaps- en fertiliteitsreflexologie een bijzondere vermelding waard. Door de jaren heen kwam mijn focus naast ontspanning steeds meer op coaching te liggen.

De Pastorij

Als coachende reflexoloog bekijk ik de persoon in zijn geheel. Je kan bij mij terecht voor het ondersteunend behandelen van lichamelijke klachten zoals nek- en rugpijn, onrust, angsten, depressie, burn-out, stress, slaapstoornissen, hormonale stoornissen, … enz.

Daarbij vertrek ik van wat ervaren wordt tijdens het behandelen van je voeten of je handen.

Ik begeleid je bij het vinden van de oorzaak en van het potentieel dat er achter een klacht zit, want dit brengt je opnieuw innerlijke rust. Je wordt je bewust van patronen en gehechtheid aan gedachten, overtuigingen en gevoelens. Hierdoor kan je het “moeten” in je leven vanuit een andere invalshoek bekijken. Vanuit “ont-moeten” kun je weer je rug rechten, lichtheid ervaren en in je eigen kracht te gaan staan. Je leert je blik richten op nieuwe mogelijkheden om zo voor jezelf heldere keuzes en beslissingen te kunnen maken.

Het is mijn passie om zowel reflexologie als bewustwordingsprocessen verder uit te dragen!

Teenspirit, van klacht naar kracht!