Tanja Groenewegen

ma di wo do vr za zo
ochtend
namiddag
avond

Coach, trainer en adviseur Werkgeluk.

De wereld van werk mooier maken voor iedereen. Dát is mijn missie. Ik ga samen met jou gericht aan de slag voor de gewenste verandering. Zowel voor organisaties als voor individuen. Wanneer iedere medewerker zin heeft in het werk, op de juiste plek zit, en zingeving ervaart door een nuttige en zichtbare bijdrage te leveren aan het grotere geheel, dan hebben jij en de organisatie mooie stappen gezet. Werk dat bij jou past, zorgt ook voor een goede balans op het gebied van mentale fitheid en fysieke fitheid en voorkomt burn-out klachten. Goede reden dus om te investeren in jouw werkgeluk.

En wie ben ik?

Ik ben een coach die graag mijn kennis en kunde inzet om samen te bouwen aan mooie concrete resultaten. Éen methode blijft als een rode draad door mijn werk lopen: de logische niveaus van verandering van Bateson. De belangrijkste reden hiervoor: inzicht in jouw zingeving. Als je eenmaal weet wanneer jouw ‘lampje’ aan gaat, je hart sneller gaat kloppen en je ogen gaan glimmen, kan dit jou heel goed helpen bij het vinden van jouw richting.

Stap daarom eens binnen in de Winkel voor Werkgeluk. Dé plek als je op zoek bent naar meer ZIN en werkgeluk in regio Antwerpen. Een eerste gesprek is vrijblijvend en is een kennismaking. Tot binnenkort?

Opleiding

Mijn kennis haal ik o.a. uit de volgende opleidingen:

  • Strategic Health Management (2018) InHealth
  • Gelukkig werken (team)coach (2017) Onno Hamburger
  • Course Veranderkunde (2014)
  • Master Strategisch HR beleid (2014)
  • WO Vrijetijdwetenschappen (afgestudeerd in 1996)

Ervaring

Mijn ervaring heb ik opgebouwd bij vele opdrachtgevers:

  • 16 jaar bij zeer diverse bedrijven in loondienst van Randstad in de rol van intercedente, rayonmanager, trainer en loopbaanadviseur en HR consultant
  • 4 jaar als zelfstandig ondernemer ZinZien in vergelijkbare rollen gericht op duurzame inzetbaarheid en werkgeluk