Tinne Lierman

ma di wo do vr za zo
ochtend
namiddag
avond

Ik ben Tinne (°1983), gehuwd met Nico, hoogsensitieve mama van drie (b)engels & baasje van twee windhonden en twee katten. Na twee burn-outs ging ik nog bewuster leven en nu geef ik énkel nog aandacht aan wat me écht gelukkig maakt. Zo ben ik ervan overtuigd dat een gezonde levensstijl de basis is om gezond en vooral gelukkig oud(er) te worden. Daarom werk ik dagelijks aan een goede verbinding met gezonde voeding, intermittent vasten, voldoende slaap, sporten zowel wandelen, kracht als cardio, natuur, yoga & energetische massage.

Mijn sterke passie om mensen te ondersteunen in hun zoektocht naar wel-zijn maakt dat ik jou graag de beste versie van jezelf help vinden.

Opleiding

Ik studeerde verpleegkunde - optie psychiatrie - aan de Hogeschool Odisee. In 2016 studeerde ik 'cum laude’ af.

Tijdens mijn opleiding maakte ik kennis met holistische geneeskunde en ontdekte zo dat het symptoom zelden het échte probleem is. Holistische geneeskunde waarin het hele wezen - lichaam, geest & ziel - met elkaar verbonden is in ziekte en gezondheid, geeft ruimte voor verschillende behandelmethoden op maat van de persoon die je hier in ‘De Pastorij’ vind.

Omdat ik niet graag louter symptomatisch werk of zelf behandeld word, behaalde ik het diploma voedingsgeneeskunde en orthomoleculaire therapie, werk ik met bioresonantie, geef ik energetische massages, doe ik voortdurend aan zelfstudie in klassieke en complementaire geneeskunde, volg ik sinds september 2019 een 4-jarig postgraduaat tot Yoga Teacher en in de zomer van 2020 de opleiding tot Personal Trainer aan het NASM.

De Pastorij

Door je te benaderen vanuit je hele zijn, kan heling op alle vlakken plaatsvinden en ooit zei Hippacrates ook ‘Let food be thy medicine & medicine thy food”. Daar ligt voor heel wat chronische aandoeningen de eerste stap naar jouw optimale gezondheid.

Ik verwelkom je graag om samen op pad te gaan.