Veerle Schoetens

ma di wo do vr za zo
ochtend
namiddag
avond

Gedurende een groot deel van mijn leven heb ik me met hart en ziel verdiept in ‘voluit gelukkig zijn’, wat me gebracht heeft naar het proces om passies/dromen werkelijkheid te laten worden.

Uit al dit onderzoek (en eigen ervaringen) blijkt dat dit zo mogelijk is. Dit in tegenstelling tot wat we geleerd hebben.

Opleiding

Ik ben licentiaat Lichamelijke Opvoeding gaan studeren, vooral omdat sporten ‘mijn ding’ was en ik veel interesse had in hoe wij als mens in elkaar zitten, zowel fysiek als niet-fysiek. Dat niet-fysieke stuk van ons als mens is al heel snel meer aandacht gaan vragen omdat ik het gevoel had dat ‘er meer is’, ‘dat wij als mensen meer kunnen’ dan onze zintuigen kunnen waarnemen. Op school of op de universiteit had ik het niet geleerd.

Zo heb ik in de afgelopen 13 jaar een intens traject afgelegd van super boeiende cursussen en trajecten op het gebied van de werking van ons brein, de werking van de universele wetten en krachten en ben ik afgestudeerd als PassieTest facilitator, en dit alles heeft mij gebracht waar ik nu sta: bezielster van de PassieSchool.

De Pastorij

De kracht van de PassieSchool zit in het volledig terug verbinden met jezelf.

Je leert terug voeling krijgen met jezelf, om van daaruit dat te creëren wat je ‘eigenlijk echt graag wil’.

Soms zijn we daar heel ver van afgeweken en krijgen we ook allerlei kwalen en signalen dat het anders moet, dat ons lijf niet happy is met waarmee we bezig zijn.

Wij mensen kunnen enorm veel, je dient alleen te weten hoe, opdat we die kennis (met je hart aan het stuur) kunnen inzetten om je (terug) in die positieve flow te brengen.

De samenwerking met Karen voelde als een logische stap, gezien haar holistische kijk op ziekte en gezondheid. Welbevinden, goed in je vel zitten, voelen wat je lijf nodig heeft, doen wat je graag doet, het hangt allemaal samen, je kan het niet apart bekijken. Het één heeft invloed op het andere.