Hanne Snackaert

ma di wo do vr za zo
ochtend
namiddag
avond

Naar een psycholoog of therapeut stappen (of er zelfs maar over nadenken) is een moedige beslissing. Het is beslissen om naar kwetsuren te willen kijken, om iets van binnenin naar buiten te brengen, en soms zelfs beslissen dat je de aloude ideeën over jezelf of de mensen rond je misschien wel wilt veranderen.

Die moedige stap kan ik enkel met veel respect verwelkomen. Ik wil voor jou graag de veilige plek zijn waar dingen uitgesproken kunnen worden, waar je gevoelens en gedachten een plek kunnen krijgen. Ik zoek graag samen met jou ook een weg waarop je leven weer in beweging kan komen, via gesprek en voor wie wil ook via andere talen, zoals die van het lichaam, beelden, opstellingen, dromen, verhalen,…

Mijn parcours

In 2012 zwaaide ik de Ugent af met een masterdiploma in de Klinische Psychologie, met psychoanalyse als afstudeerrichting. Ik werkte als begeleidster bij mensen met een beperking en nadien bij mensen met een psychotische problematiek. De drang naar een meer diepgaande hulpverlening bracht me in 2016 bij de jaaropleiding Familieopstellingen op de Educatieve Academie. Het jaar nadien startte ik ook de vierjarige psychotherapieopleiding in de Interactionele Vormgeving van dezelfde academie, die ik nu nog steeds volg. Ik heb intussen ook twee zoontjes op de wereld mogen zetten. Het zette mijn wereld op zijn kop, maar bracht me ook nieuwe perspectieven en de wil om mezelf eveneens anders in de wereld te zetten.

Voor wie

Iedere volwassene (18+) die vastzit of botst is welkom. Ik geloof er erg in dat elke klacht of probleem ingebed is in het hele en unieke levensverhaal van een persoon, met zijn eigen unieke symboliek. Laten we de tijd nemen om jou je verhaal te laten vertellen.