Vroeger Volledig vernield

De oude pastorij werd, samen met de kerk, door de Duitsers volledig vernield in september 1914 en herbouwd op de huidige locatie in 1926 (dankzij de toenmalige Pastoor Somers en de oorlogsschadevergoeding van 150.000 Belgische frank.).

In 2006 werden, in een gezamenlijk restauratieproject met de kerk, de gevels gerestaureerd en nieuwe ramen geplaatst waardoor het gebouw terug een frissere look kreeg.

bekijk foto's

Verbouwing Gezondheidscentrum

In november 2018 werd het huidige gebouw in een openbare verkoop van de gemeente gekocht. Na wat afbraakwerk binnen gaan in oktober 2019 de verbouwingswerken van start met de bedoeling er een gezondheidscentrum te realiseren.

Het is onze betrachting om in het najaar 2020 officieel van start te gaan met een geëngageerde ploeg therapeuten, zorgverleners en medewerkers.

bekijk foto's

Nu Lezingen en workshops

Naast de individuele zorg, willen we in de toekomst ook lezingen en workshops organiseren rond gezondheid in al zijn facetten.

Ook het 'retraitecentrum De Pastorij' zien we graag verder uitgebouwd, waar op retraitedagen en voeding-vasten-weken met hart en ziel gewerkt zal worden aan een gezonde geest in een gezond lichaam.

bekijk foto's