Karen De Boeck

ma di wo do vr za zo
ochtend
namiddag
avond
momenteel afwezig wegens ziekte

Ik studeerde af als algemeen tandarts waarna ik me specialiseerde in de kindertandheelkunde.

Mijn interesse gaat in ons vakgebied vooral uit naar de Orthodontie en de Bio-tandheelkunde.

Na mij opleiding werkte ik 7 jaar op de dienst Pedodontie van de Vrije Universiteit Brussel en startte ik mijn privépraktijk te Breendonk. Nadien ben ik nog als kindertandarts verbonden geweest aan een groepspraktijk te Antwerpen.

Opleiding

Al snel ondervond ik dat de mondgezondheid van mijn patiënten zeer sterk gelinkt is aan hun algemene gezondheid én dat de staat van hun algeheel welzijn zich vaak weerspiegelt in de mond.

Vandaar dat ik mij ook ging bijscholen in andere vakgebieden en volgde ik opleidingen zoals Orthomoleculaire geneeskunde, Hypnose en Homeopathie.

Tijdens mijn behandelingen staan naast de traditionele therapieën o.a. Neuraaltherapie, Etherische oliën, Spagyriek en Homeopathische middelen tot mijn beschikking en tracht ik steeds gebruik te maken van de meest biocompatibele producten.

De Pastorij

Na 25 jaar tandheelkunde, zie ik dat ook de mentale gezondheid en de manier van ‘in het leven staan’ een grote invloed heeft op het algemeen welzijn van de mens.

Daar vond ik dan ook de motivatie om een gezondheidscentrum op te starten dat vooral de holistische kijk op ziekte en gezondheid voor ogen heeft. Waar een antroposofische visie op de geneeskunde centraal staat en niemand in vakjes blijft denken.

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten.

Hart, ziel, geest en lichaam heel!